Biasanya corak atau motif yang famous mestilah roses kan? :-)
Ataupun corak yang berbunga2..,warna2 lembut.Tak kurang juga corak birdhouse, corak buah-buahan...


Tapi kalau corak abstrak kurang dapat perhat
ian.

Actually dalam kepala ni sedang meng'imagine' macam2 benda nak buat decoupage menggunakan corak2 tisu yang kurang popular ni.Sebabnya dah ada dalam koleksi kan,kalau tak guna langsung rugi jugak.


Antara corak2 yang mendapat perhatian.




Yang ni pulak tisu favourite say
a,memang tak macam English nyer pattern tapi suka sangat ros merah ni :-)



Yang ni??Jarang diguna kan?Sebab mmg kurang dapat perhatian dalam decoupage ni...






Hmmmm.....tgh membayangkan sesuatu utk dihasilkan....

Siapa ada idea? Bolehlah suggest dulu :-)
Related Posts with Thumbnails